jueves, 12 de abril de 2007

LA PLATAFORMA ESTÀ INDIGNADA

L’ajuntament de L'Hospitalet llença cortines de fum en el tema de les discoteques, per a tapar les seves pròpies limitacions.

En lloc de prendre mesures i actuar en defensa dels interessos i drets dels ciutadans/es de L'Hospitalet, el que fa és acusar de demagògia a Convergència i Unió perquè ens està ajudant a solucionar un problema creat per Cornellà que afecta als veïns de L'Hospitalet.

L’ajuntament de L'Hospitalet eludeix les seves obligacions i pretenen que uns altres solucionin els problemes. Així és que ens van dir que el problema s’acabaria quan es despleguessin els Mossos a Cornellà el mes d’octubre de 2.006. S’han desplegat i el problema segueix igual.

Que ha fet l’ajuntament???

Gens, els socialistes manen a Hospitalet, a Cornellà, en la Diputació i en la Generalitat i no obstant això són incapaços de defensar als ciutadans de L'Hospitalet. Tants pactes que fan i no poden pactar amb l’alcalde socialista veí perquè traslladi les discoteques.

Si no es tracta d’afavorir els interessos de les grans immobiliàries o de comerços multinacionals, no es preocupen dels ciutadans solament defensen els interessos dels poderosos.

Potser el que volen és tapar uns escandalosos atorgaments de llicències mal donades o il·legals, i a qui les va donar.

Si al Maremagnum han tancat les discoteques pels disturbis que ocasionaven i allà no hi ha veïns, per que els veïns afectats per les discoteques de Can Famades hem de seguir aguantant el que aguantem ??????????

Ajuntament de L'Hospitalet i vosté, Sr. Corbacho, com el nostre alcalde, deixin de burlar-se de nosaltres.

DISCOTEQUES FORA JA

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Estic totalment d'acord aquest alcalce es un porc. Ara fa neteja dels carrers pel de mati, pero ho fa perque s'apropen les eleccions.

Si les discoteques son il.legals que las tanquin d'una vegada.

Vei i afectat de Famades 114

Anónimo dijo...

No estoy de acuerdo.
Ya se han tomado medidas: una limpieza diaria, y un gran despliegue de mossos que nos controlan durante toda la noche.
La juventud tenemos derecho a divertirnos, y no tenemos que pagar justos por pecadores si algunos de los jóvenes no se portan correctamente. NO TODOS SOMOS IGUALES!!! Si nos quitan las discotecas, ¿donde queréis que pasemos el tiempo libre???
QUÉ QUERÉIS QUE hAGAMOS BOTELLÓN???!!!

Joven anónimo...

Anónimo dijo...

Tengo 26 años y vivo en Hospitalet desde siempre.Los fines de semana me dirijo a estas discotecas porque están cerca de casa, a riesgo de cojer el coche y tener ningún accidente. No valorais eso los vecinos??Los que sois padres y vuestros hijos se dirigen a estas discotecas los tendríais que valorar!!No tenemos DERECHOS la juventud de divertirnos después de estar toda la semana trabajando??
NO AL CIERRE DE LAS DISCOTECAS SI NO NOS DEDICAREMOS A HACER BOTELLÓN EN ESTA ZONA!!!!

Anónimo dijo...

Jo soc mare, he sigut jove i us puc prometre que jo mai a la vida podré entendre la manera de divertir-se d'aquests nois que s'ho pasen bé trencant cotxes, entrant als parkings a trencar motos, pixar-se i .... Tampoc puc entendre aquesta bogeria que els i agafa per anar cantant a tot el que els dona els pulmons pel carrer quan nosaltes tenim els nostres fills dormint. Jo crec que no es tracta de fer o no fer Botellón es tracta de respectar als veins que no tenim cap culpa
Gracies,

Anónimo dijo...

Entiendo algunos de los comentarios. Pero dónde quereis que salgamos los jóvenes?? quereis que volvamos al botellón en las calles, a los coches con música ... mejor que estemos en un sitio en concreto no? Todos hemos sido jóvenes y nos ha gustado la fiesta. Además en esta zona hay un gran despliegue de mossos cosa que está muy bien...
¡¡ NO AL CIERRE DE LAS DISCOTECAS!!

Anónimo dijo...

Es absurd que li digueu a la plataforma que si es tanquen les discoteques haureu de fer botellón . SEMBLA QUE NO HA QUEDAT PROU CLAR que s'està demanant el TRASLLAT no el TANCAMENT d'unes discoteques a les quals l'Ajuntament de Cornellà va deixar que s'ubiquesin a un lloc a on no poden estar
Joves teniu tot el dret del món a pasar-ho bé , estem totalment d'acord, però a nosaltres ens agradaria poder dormir.

Signat. Portaveu Plataforma

Anónimo dijo...

Que me decis de la moto que quemaron hace unos meses??
Y delante de los morros de los mossos, que es lo mas increible.

Las discotecas deberian pagar los desperfectos que se originan el fin de semana, deberian pagar la limpieza de las calles y pagar los sueldos de los mossos.

Este alcalde es tonto, las discos pagan impuestos en Cornella y la limpieza, policia y demas la paga Hospitalet, al menos que le pase la factura al alcalde de Cornella.

Me gustaria saber en que parte de Hospitalet vive el de 26 anyos que va las discos el finde, seguro que lejos de las discotecas, porque no pides que las pongan debajo de tu casa, asi lo tendras mas facil para ir.

Anónimo dijo...

PARA QUE TE ENTERES LA MOTO LA QUEMÓ UN SEÑOR DE UNOS 40 AÑOS QUE IBA BORRACHO Y SE DEDICÓ ESA NOCHE A QUEMAR VARIAS COSAS!!! ME EXTRAÑA QUE VIVIENDO EN LA ZONA NO TE HAYAS ENTERADO!!!!